Arturia Beatstep encoder jumps

Official support for: arturia.com
User avatar
Marcel Deneuve
KVRer
6 posts since 14 Apr, 2018

Post Wed Apr 25, 2018 8:27 pm

Hi!

Some of the encoders of my Arturia Beatstep don't work properly. About 5 encoders almost always 'jump' when I slowly turn them or it can even go in an opposite direction.

Could you help me puzzle out where the problem is? Does this issue concerns hardware or software?

p.s. Acceleration disabled. Firm version 1.2.0.3 (latest).

Kind regards!
My website MarcelDeneuve.com. You can find there my music and production tutorials.

User avatar
Marcel Deneuve
KVRer
6 posts since 14 Apr, 2018

Re: Arturia Beatstep encoder jumps

Post Sun Apr 29, 2018 8:30 pm

This is official subforum of Arturia, isn't it?
My website MarcelDeneuve.com. You can find there my music and production tutorials.

guillaume arturia
KVRer
1 posts since 1 Mar, 2018

Re: Arturia Beatstep encoder jumps

Post Mon Apr 30, 2018 1:42 am

AUTO-ADMIN: Non-MP3, WAV, OGG, SoundCloud, YouTube, Vimeo, Twitter and Facebook links in this post have been protected automatically. Once the member reaches 5 posts the links will function as normal.
Hi Marcel,

Sorry to read about your issue.

Could you please directly contact us from our contact form and to create a technical support request in order to provide you the needed support ?

https://www.arturia.com/contact (https://www.arturia.com/contact)

Looking forward to hearing from you !

Best regards,
Guillaume Arturia

glennv
KVRer
1 posts since 25 Mar, 2011 from Amsterdam

Re: Arturia Beatstep encoder jumps

Post Wed Nov 07, 2018 6:14 am

Hi Marcel,

Did you ever get any fix for this ? I also have this wierd reverse direction issue.

Tnx

Return to “Arturia”