Save Glitch After Exporting. TX16Wx 3.0.11 5054.945

Official support for: tx16wx.com
odysseyft909
KVRer
2 posts since 27 Nov, 2018

Post Mon Nov 26, 2018 7:43 pm

Help! When I used to use version 2.0 I had no problem what so ever exporting my tracks off of Logic Pro X. However, after upgrading to 3.0 I seem to have this issue when exporting. When I export my track out of Logic, my 808 bass (controlled by TX16Wx 3.0) skips midi notes. Lets put it this way, my beat is like
1234 1234 1234 but after exporting its 12_4 1_34 1_34. Or the note will cut off halfway through playing. Then when I go back to Logic, the playback now includes those skipped notes and cutoff notes. I made sure this wasn't an issue of my release being too low or my levels being too high. Once I restart Logic, the playback turns back to normal but glitches again once I export (bounce) my song. I am running TX16Wx 3.0.11 5054.945 on Logic Pro X Version 10.4.2 running on a MacBook Pro (Mid 2015) using Mac OS Mojave (Version 10.14) I made sure this wasn't just my MacBook messing up. I used a Mac Pro (trashcan model) and faced the same issue of TX16Wx glitching during export. Can someone help me out?

Thanks!

Odyssey

elcallio
KVRAF
1692 posts since 27 May, 2005 from Stockholm

Re: Save Glitch After Exporting. TX16Wx 3.0.11 5054.945

Post Fri Nov 30, 2018 12:20 am

Can you send the project + samples?
TX16Wx Software Sampler:
http://www.tx16wx.com/

odysseyft909
KVRer
2 posts since 27 Nov, 2018

Re: Save Glitch After Exporting. TX16Wx 3.0.11 5054.945

Post Tue Jan 08, 2019 9:55 am

AUTO-ADMIN: Non-MP3, WAV, OGG, SoundCloud, YouTube, Vimeo, Twitter and Facebook links in this post have been protected automatically. Once the member reaches 5 posts the links will function as normal.
Project
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing (https://drive.google.com/drive/folders/1p0LjLl_1_5G30zbdfMTTwoRz2V_oX2p_?usp=sharing)
Samples
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing (https://drive.google.com/drive/folders/1gxoO7cFzeFZcsp_r7L9EBShQy7H4zlXu?usp=sharing)
The main thing that cuts off is the bass. keep in mind that's with all my projects no matter what type of bass I load in.

elcallio
KVRAF
1692 posts since 27 May, 2005 from Stockholm

Re: Save Glitch After Exporting. TX16Wx 3.0.11 5054.945

Post Thu Jan 10, 2019 6:16 am

Hm. I don't seem to be able to reproduce this. Can you test the latest build of TX16Wx?
Also, just a suggestion: You are using multiple TX16Wx as individual instrument tracks. While this of course works, it is really wasteful. You will get better CPU utilization using at least fewer TX:s with proper multi outs and additional MIDI tracks.
TX16Wx Software Sampler:
http://www.tx16wx.com/

Return to “CWITEC”